El Rei Carnestoltes ha arribat a Vilassar per quedar-se. Aquest diumenge, durant la Rua de Carnaval, Sa Majestat i els seus regidors i seguidors van fer fora el govern municipal i han agafat les regnes del municipi on tenen la intenció d'imposar una monarquia totalitària i les seves lleis de corrupció, festa i transgressió.

">

El Rei Carnestoltes es fa amb el govern de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:25
08/02/2016

cop d'estat Rei CarnestoltesEl Rei Carnestoltes ha arribat a Vilassar per quedar-se. Aquest diumenge, durant la Rua de Carnaval, Sa Majestat i els seus regidors i seguidors van fer fora el govern municipal i han agafat les regnes del municipi on tenen la intenció d'imposar una monarquia totalitària i les seves lleis de corrupció, festa i transgressió.

Des d'aquest diumenge Vilassar viu sota una monarquia totalitaria imposada pel Rei Carnestoltes durant la Rua de Carnaval. En aquell moment, el Rei Carnestoltes va fer fora de l'Ajuntament l'Alcalde, Xavier Godàs i els regidors que des del passat mes de juny havien assumit les tasques de governar el municipi.

El nou govern municipal està format pel mateix Carnestoltes i els ministres que ja va designar diumenge. Ha estructurat el govern en 6 àrees principals: Ministeri de Corrupció, Ministeri de Contaminació, Ministeri de Desordre públic, Festes i Disbauxa, Ministeri de Sexe, Drogues i Rock'n roll i Ministeri de "Vagos i maleantes".