La jornada de Dijous Gras va donar el tret de sortida a la celebració del Carnaval de Vilassar de Dalt. Com a novetat d'aquest any, la Comissió de Festes va organitzar un vespre d'activitats amb un taller de maquillatge, el primer concurs de truites i l'arribada del Rei Carnestoltes.

">

Maquillatge infantil i truites acompanyen l'arribada del Rei Carnestoltes

Última revisió 12-02-2021 15:25
05/02/2016

Taller d'automaquillatge - Dijous grasLa jornada de Dijous Gras va donar el tret de sortida a la celebració del Carnaval de Vilassar de Dalt. Com a novetat d'aquest any, la Comissió de Festes va organitzar un vespre d'activitats amb un taller de maquillatge, el primer concurs de truites i l'arribada del Rei Carnestoltes.

La tarda va començar amb un taller d'automaquillatge infantil on els nens i nenes van poder convertir-se ells mateixos en tigres, lleons, papallones, pallassos o índis seguint les instruccions a la instal•lació ‘Sigues un artista', muntada per l'empresa CIRCulant.

Taller d'automaquillatge - Dijous gras

Taller d'automaquillatge - Dijous gras

I amb la plaça encara ocupada pels infants que participaven al taller va fer acte de presència Sa Majestat el Rei Carnestoltes que, fent gala de la seva particular irreverència va arribar amb la intenció d'apoderar-se del govern de Vilassar. Ara per ara no ho ha aconseguit però va anunciar que diumenge portarà reforços.

Arribada del Rei Carnestoltes - Dijous gras

Concurs de truites - Dijous gras

La jornada va acabar amb el Primer Concurs de Truites de Vilassar de Dalt que va reunir 4 participants. Entre les creacions dels cuiners participants hi havia la truita Rampoines, amb bacon, tonyina, formatge i patates; la truita Vermut amb escopinyes, olives i patates, una truita de carxofes i una de pèsols i botifarra d'ou. Els participants van tenir 30 minuts per cuinar les truites a la mateixa Plaça de la Vila abans que el jurat procedís a tastar-les.

Concurs de truites - Dijous gras

Concurs de truites - Dijous gras

Concurs de truites - Dijous gras

Concurs de truites - Dijous gras

Concurs de truites - Dijous gras

Finalment el jurat va escollir com a guanyadora del concurs la truita Vermut, obra de Josep Vila.