La societat Valisa S.L., propietària dels terrenys de can Torradeta, i l’Ajuntament de Vilassar han signat, aquest divendres, un conveni de col•laboració per afavorir una activitat de restauració i hotelera a l’entorn de l’edifici històric de can Torradeta, declarat Be Cultural d’Interès Local.

">

L'Ajuntament signa un conveni amb Valisa, S.L. per la dinamització dels terrenys de can Torradeta

Última revisió 12-02-2021 15:25
05/02/2016

Signatura conveni ValisaLa societat Valisa S.L., propietària dels terrenys de can Torradeta, i l’Ajuntament de Vilassar han signat, aquest divendres, un conveni de col•laboració per afavorir una activitat de restauració i hotelera a l’entorn de l’edifici històric de can Torradeta, declarat Be Cultural d’Interès Local.

El document signat estableix una col•laboració entre les dues part per dinamitzar els terrenys de Can Torradeta on, en un futur, s'hi instal•larà una activitat hotelera que afavorirà la promoció turística i cultural del municipi i el seu patrimoni. L'Ajuntament per la seva part donarà el suport institucional per a la construcció d'un pont que uneixi la finca, on també s'hi desenvolupa l'activitat de producció de cactus Clavisa, amb el polígon industrial. D'aquesta manera s'aconseguirà que els camions de gran tonatge que accedeixen a la finca pel carrer residencial de Les Oliveres, Torrent del Blanqueig, ho deixin de fer i hi puguin accedir pel polígon industrial.

Amb tot, el conveni també estableix que els llocs de treball que requereixi la futura activitat hotelera es canalitzin preferentment a través de la borsa de treball de l'Ajuntament.