La sala del Museu Arxiu va acollir la primera audiència pública d’aquest nou mandat. Un acte presidit per l'alcalde i tots els regidors i regidores de l'Ajuntament que es va centrar en tres temes cabdals del 2016.

">

Tres temes cabdals per Vilassar centren la primera audiència pública del mandat

Última revisió 12-02-2021 15:25
25/01/2016

Audiència PúblicaLa sala del Museu Arxiu va acollir la primera audiència pública d’aquest nou mandat. Un acte presidit per l'alcalde i tots els regidors i regidores de l'Ajuntament que es va centrar en tres temes cabdals del 2016.

L'execució del Pla d'Actuació Municipal, el Pressupost per aquest 2016 i una operació financera amb Bankia que implica una dació en pagament i una quitança que reduirà dràsticament el deute municipal, van centrar l'audiència pública que es va celebrar el passat divendres 22 de gener al Museu.

Després de la presentació del regidor de Comunicació i Participació, Pau Morales, va ser l'alcalde, Xavier Godàs, qui va arrencar l'audiència amb l'explicació de l'operació financera que l'Ajuntament signarà properament amb Bankia i que implicarà una dació en pagament i una quitança que serà determinant per reduir dràsticament el deute municipal en 10M € i permetrà el retorn de l'estabilitat financera a la hisenda local.
Tot seguit, Godàs va explicar les prioritats del Pla d'Actuació Municipal que engloba tots els àmbits i que, a partir de la seva aprovació definitiva el passat Ple de desembre, és el full de ruta a seguir fins a finalitzar aquesta legislatura.

Audiència Pública

Audiència Pública

L'acte va continuar amb l'exposició del Pressupost 2016 per part del regidor d'Hisenda, Benet Oliva, que va explicar amb tot detall els números amb què compta el consistori per aquest exercici. Un document que tot i seguir la dinàmica de contenció de la despesa vol garantir la qualitat dels serveis públics, mantenir el suport a la cultura, l'esport, l'educació i les polítiques socials i reduir l'endeutament municipal.
En acabat, el públic assistent va poder fer aportacions i donar la seva opinió respecte als temes tractats que van ser recollides pels dirigents polítics i respostes al mateix moment.

L'objectiu d'aquestes trobades participatives és que els ciutadans i ciutadanes rebin de primera mà tota la informació de l'actuació de govern i, alhora, puguin formular els seus suggeriments, dubtes i opinions.