El Teatre La Massa ha fet pública la programació de la nova temporada entre la qual destaca la represa de la Temporada Clàssica amb Albert Guinovart, la visita de la companyia Les Antonietes o l'estrena d'una nova companyia vilassarenca, els Dijous Gras.

">

La temporada hivern-primavera del Teatre La Massa, a punt

Última revisió 12-02-2021 15:25
08/01/2016

La Massa hivern 2016El Teatre La Massa ha fet pública la programació de la nova temporada entre la qual destaca la represa de la Temporada Clàssica amb Albert Guinovart, la visita de la companyia Les Antonietes o l'estrena d'una nova companyia vilassarenca, els Dijous Gras.

La companyia Magatzem d'Arts serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la temporada hivern - primavera 2016 del Teatre La Massa el proper diumenge 24 de gener amb l'espectacle Blancaneus i els 7 nans. Una nova temporada que veurà el naixement d'una nova companyia vilassarenca, els Dijous Gras que a partir del 19 de febrer i durant 10 dies s'instal·laran a l'escenari de La Massa amb l'espectacle 30Mil. Aquesta primera meitat del 2016 La Massa continua apostant també per la música clàssica i la primera de les visites serà la d'Albert Guinovart com a solista i el director Jordi Bernàcer amb obres de Mendelssohn, Mozart i Beethoven el proper 31 de gener. La temporada de clàssica es completarà amb el director Ladislau Pietro Horvath i obres de Haydn, Elgar i Mozart el 20 de març.

El mes d'abril s'engegarà el cicle Mai Més amb espectacles sobre la memòria històrica on s'hi podran veure les companyies La Belle Ensemble i La Immortal amb els espectacles Diari d'una miliciana i Neus. I també a l'abril, a l'escenari de La Massa i de la ma d'El Casal Popular es recuperarà un clàssic del teatre vilassarenc, Música Viva. Un dels plats forts de la temporada serà la visita de la companyia Les Antonietes que amb revisions de clàssics com Vània o Stockmann han creat un llenguatge pròpi que continuen explorant amb la seva nova proposta: Un tramvia anomenat desig. Es podrà veure a La Massa el dia de Sant Jordi.

El públic familiar és també un dels puntals de la temporada i a La Massa s'hi podran veure espectacles com Zaquizamí de la companyia Roberto G. Alonso o L'Endrapasomnis de Teatre al Detall i també cinema en català durant cinc diumenges.

La temporada es tancarà el 17 de juliol amb la Metropolitan Youth Orchestra of New York en el concert solidàri per Càritas Vilassar.