Tot a punt per rebre els Reis d'Orient a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:25
30/12/2015

Tal i com mana la tradició, el vespre del 5 de gener arriben Ses Majestats els Reis de l'Orient en una de les nits més màgiques de l'any. Però abans, la Comissió de Festes ha organitzat una trobada perquè els més petits construeixin el fanalet que il·luminarà la seva arribada fins a la plaça de la Vila.

Ses Majestats arriben a Vilassar de Dalt dimarts 5 de gener carregats de caramels i acompanyats dels patges que els ajudaran a recollir les cartes dels més petits. Després de visitar Torremar i l'Hospital de Sant Pere, a les 6 de la tarda començarà la cavalcada que els portarà fins a la plaça de la Vila. A l'Església faran la tradicional adoració al Nen Jesús i després, asseguts als seus trons engalanats per a l'ocasió, rebran un per un, els nens i nenes de Vilassar. Tot plegat per encetar la que serà la seva nit més atrafegada i la que els petits de la casa viuen amb més il·lusió.

Un dia abans, la Comissió de Festes, ha preparat un trobada amb berenar inclòs per a totes aquells petits que vulguin construïr el seu fanalet. La trobada es farà a l'espai polivalent l'Estrella.

Taller fanalets Reis

Reis 2016

Recorregut de la cavalcada:
Hospital de Sant Pere, Av. Santa Maria, Pius XII, Murillo, Riera Salvet, Vidal i Barraquer, Manuel Moreno, Anselm Clavé, Carrer Nou, Mestra Viladrosa, Àngel Guimerà i Plaça de la Vila.