Comprar a Vilassar té premi!

Última revisió 12-02-2021 15:26
18/12/2015

L'Associació de comerciants de Vilassar de Dalt encaren el Nadal amb una campanya per fidelitzar els clients del petit comerç i beneficiar-se de l'augment de les vendes durant les festes.

comerç NadalAl llarg del mes de desembre totes les persones que comprin en qualsevol dels comerços de l’Associació rebran dues butlletes que els donaran opció a guanyar la gran cistella de Nadal amb regals de tots els establiments associats, i els 1.000€ per gastar en un mínim de 10 botigues entre els dies 30 de desembre i 02 de gener del 2016. El sorteig de la cistella es farà el dia 23 de desembre al mercat de can Robinat i el dels 1.000€ es farà el dia 29.

Uns dies abans i per donar la benvinguda a la Nadal han organitzat la festa del comerç que tindrà lloc dissabte 19 de desembre quan les botigues associades trauran els seus productes al carrer, faran tallers i jocs pels més petits o oferiran detalls i degustacions als seus clients. Fins i tot comptaran amb la presència de personatges infantils tan coneguts com la Frozen o el Minions.

D’altra banda, l’Associació també ha organitzat un concurs d’aparadors de Nadal. En total s’hi han presentat 16 establiments que hauran de posar-se sota la mirada exigent d’un jurat format per cinc persones entre les quals hi haurà l’alcalde, Xavier Godàs.