Els nens i nenes de Vilassar tenen, a partir d'aquesta setmana, una nova eina per conèixer la història del poble. Es tracta d'un quadern de dibuixos per pintar amb la història de Vilassar de Dalt com a tema principal. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, el Museu Arxiu de Vilassar i l’empresa Icatmedia.

">

Vilassar pinta molt bé!, un nou recurs per explicar la història als més petits

Última revisió 12-02-2021 15:26
14/12/2015

Vilassar pinta molt béEls nens i nenes de Vilassar tenen, a partir d'aquesta setmana, una nova eina per conèixer la història del poble. Es tracta d'un quadern de dibuixos per pintar amb la història de Vilassar de Dalt com a tema principal. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, el Museu Arxiu de Vilassar i l’empresa Icatmedia.

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt, el Museu Arxiu de Vilassar i l’empresa Icatmedia, amb l’objectiu de donar difusió del patrimoni històric de Vilassar, han impulsat l’edició d’un petit quadern consta de 10 dibuixos per pintar, amb uns breus textos d’introducció, codis QR i pàgina web per ampliar informació. La idea de partida d’aquests quaderns és que els infants puguin anar descobrint el patrimoni de Vilassar a través de les làmines del quadern, al mateix temps que els pares o mestres podran ampliar contingut del Vilassar prehistòric, romà, medieval, etc. 

Quadern vilassar

Quadern vilassar

La distribució d’aquest quadern es farà aquesta setmana de forma gratuïta a tots els centres educatius d’infantil i primària de Vilassar per tal que cada alumne en pugui tenir un exemplar, esdevenint, a més, una felicitació de Nadal amb contingut. Una eina al servei dels més petits de la vila i un mitjà per divulgar el llegat patrimonial de la vila.

Podeu veure tots els dibuixos del quadern al web: vilassar.pintamoltbe.cat