El llibre de la Paula, Si tot fos, El sopar i Un dia al Zoo són els quatre treballs vilassarencs premiats a la Mostra Literària del Maresme 2015. Els premis de la 32a Mostra s’han entregat aquest diumenge a la Sala Municipal d’Arenys de Munt.

">

La Mostra Literària del Maresme premia 4 treballs vilassarencs

Última revisió 12-02-2021 15:26
23/11/2015

Mostra literària 2015El llibre de la Paula, Si tot fos, El sopar i Un dia al Zoo són els quatre treballs vilassarencs premiats a la Mostra Literària del Maresme 2015. Els premis de la 32a Mostra s’han entregat aquest diumenge a la Sala Municipal d’Arenys de Munt.

La Sala Municipal d'Arenys de Mar ha acollit aquest diumenge 22 de novembre a la tarda l'acte d'entrega de premis de la XXXII Mostra Literària del Maresme amb una important representació vilassarenca. Lucía Huete Bachs amb El llibre de la Paula i Eugènia Mesner Salgado amb Si tot fos han estat guanyadores del Grup B en les categories de Prosa i  Poesia, respectivament. Gemma Pascual Àvila s'ha emportat el Premi Extraordinari de Microrrelats amb El Sopar i el grup format per Àngel Dolera Enriquez, Miguel Ferre Marín, Félix Higuera Navarro, Salvador Sánchez Fernández de l'Institut Torremar, s'han endut el Premi Extraordinari per a Discapacitats Intelectuals amb l'obra Un dia al Zoo.

La Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Paula Lloret, va acompanyar els guanyadors a l'acte d'entrega que va reconèixer els millors treballs literaris presentats als concursos locals de tota la comarca.

Podeu consultar la llista completa de guanyadors clicant aquí.