Aquest mes de novembre s’ha iniciat el vuitè programa del projecte Obrint Portes al Centre Penitenciari Quatre Camins, un projecte de ALPERROVERDE amb qui col•labora ADEA.

">

ADEA col·labora en el projecte 'Obrint portes' de teràpia assistida

Última revisió 12-02-2021 15:26
19/11/2015

obrint portesAquest mes de novembre s’ha iniciat el vuitè programa del projecte Obrint Portes al Centre Penitenciari Quatre Camins, un projecte de ALPERROVERDE amb qui col•labora ADEA.

obrint portesEl projecte 'Obrint portes’ consisteix en la pràctica de Teràpia Assistida amb animals de l'Associació AlPerroVerde i d’ADEA en col•laboració amb el Centre Penitenciari Quatre Camins, un programa dissenyat per al grup DEVI (Delictes violents). En aquesta ocasió gossos participants en el projecte es troben en adopció i són Perla, Polka, Zeus, Tom i Tigra. Tots cinc són al refugi municipal de Vilassar de Dalt, que gestiona ADEA.

A més dels animals, 4 voluntaris d’ADEA s'han uneit a ALPERROVERDE que s'encarrega de formar-los per poder participar en el projecte.

El programa Obrint portes finalitzarà d’aquí a 11 setmanes i se seleccionaran les millor famílies pels cinc gossos. Els interessats en adoptar algun d’aquests animals poden posar-se en contacte amb ADEA al telèfon 600433165.