Després d’anys de requeriments als propietaris actuals de la finca de can Maians, finalment s’han desencallat les negociacions amb els arrendataris dels camps on hi havien petites construccions il•legals efectuades durant anys sense l’autorització de l’Ajuntament.

">

Comença el desmantellament de les construccions il·legals dels terrenys de can Maians

Última revisió 12-02-2021 15:26
13/11/2015

can maiansDesprés d’anys de requeriments als propietaris actuals de la finca de can Maians, finalment s’han desencallat les negociacions amb els arrendataris dels camps on hi havien petites construccions il•legals efectuades durant anys sense l’autorització de l’Ajuntament.

Es tracta d'un seguit d'edificacions precàries construïdes il·legalment fa més 15 anys i que fins ara no s'ha pogut procedir al seu enderroc. Entre les edificacions existents, l'empresa propietària ha començat a desmantellar els terrenys on s'hi havia construït un espai d'ensinistrament de gossos sense llicència. Les següents  actuacions consistiran en l'enderroc de la resta d'edificacions que hi ha sobre el terreny.  Davant d'aquestes actuacions, l'Ajuntament vetllarà per restablir la legalitat urbanística en aquesta zona i perquè es compleixin les mesures necessàries per conservar les condicions de seguretat, salubritat i neteja.