El passat divendres 23 d'octubre es va fer entrega dels premis de la II Biennal Guastavino, organitzada, aquest any, pels Ajuntaments de Vilassar de Dalt i Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Col•legi d’Arquitectes de Catalunya. En un acte celebrat a la seu del Col•legi, també es va presentar el llibre Les voltes de Guastavino de John Ochsendorf.

">

Ben Hays i l'equip format per David López i Marta Domènech, guanyadors de la II Biennal Guastavino

Última revisió 12-02-2021 15:26
26/10/2015

Biennal 1El passat divendres 23 d'octubre es va fer entrega dels premis de la II Biennal Guastavino, organitzada, aquest any, pels Ajuntaments de Vilassar de Dalt i Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Col•legi d’Arquitectes de Catalunya. En un acte celebrat a la seu del Col•legi, també es va presentar el llibre Les voltes de Guastavino de John Ochsendorf.

Luis Comeron, degà del COAC i M. Àngels Torras, delegada Territorial del Departament de Cultura de la Gneralitat van obrir l’acte donant la benvinguda als assistents posant l’accént en la formació de la Comissió Guastavino a Catalunya que ha estat l’organisme coordinador de totes les accions portades a terme. En la primera part de l’acte de divendres, el catedràtic Jose Luís González va ser  l’encarregat de fer una exposició del llibre Les voltes de Guastavino i del seu autor John Ochsendorf destacant el nivell de la publicació i el fet que s’hagi traduït al català.

Biennal 2

Biennal 3

Després de la presentació, Agàpit Borràs va llegir el veredicte del Jurat de la segona edició de la Biennal Guastavino d’Arquitectura acompanyat de Clàudia Sanmartí que va exposar les motivacions de la decisió del jurat. Els treballs reconeguts són obra de Ben Hays amb un treball orientat a l’estudi de l’obra de Guastavino i la seva conservació i l’equip format per David López i Marta Domènech amb un estudi que projecta la volta catalana cap al futur. Els autors van rebre els premis de mans de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, Paula Lloret, després d’exposar al públic assistent els seus treballs.  

La clausura de l’acte va anar a càrrec de l’Alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, que va tornar a destacar la importància de la suma d’esforços que ha fet possible la segona edició de la Biennal.