La Biennal Guastavino premia les obres guanyadores de la segona edició

Última revisió 12-02-2021 15:26
19/10/2015

Aquest divendres 23 d'octubre es fa l'acte de lliurament de premis de la segona edició de la Biennal Guastavino al Col·legi d'Arquitectes de Barcelona. En l'acte també es presentarà el llibre Les voltes de Guastavino de John Ochsendorf, a càrrec de Josep Lluís González Moreno-Navarro, doctor arquitecte, catedràtic del Departament de Construccions Arquitectòniques de la UPC.

Biennal Guastavino invitacióEls treballs de Ben Hays, centrat en l’obra de Guastavino als Estats Units aportant dades molt valuoses en relació a la conservació de les voltes existents, i de David López i Marta Domènech, que plasmen la seva experiència tant teòrica com pràctica amb l'objectiu de recuperar la tècnica de la volta catalana, han estat els guanyadors de la II Biennal Guastavino.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper divendre 23 d’octubre al Col.legi d’Arquitectes, on també es farà la presentació del llibre Les voltes de Guastavino a càrrec de Josep Lluís González Moreno-Navarro així com la presentació dels dos treballs premiats.