La mestra i pedagoga Carmina Pinya va inaugurar el curs escolar 2015-2016 a Vilassar de Dalt amb una ponència sobre la presència de les noves tecnologies a l'aula i les oportunitats educatives que ofereixen.

">

Carmina Pinya obre el curs escolar a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:26
16/10/2015

curs escolarLa mestra i pedagoga Carmina Pinya va inaugurar el curs escolar 2015-2016 a Vilassar de Dalt amb una ponència sobre la presència de les noves tecnologies a l'aula i les oportunitats educatives que ofereixen.

En un acte celebrat al Teatre La Massa i conduit per la periodista vilassarenca Neus Lloveras, la comunitat educativa de Vilassar de Dalt es va reunir per obrir el nou curs escolar. La regidoria d'educació va reconèixer la tasca de  tots els agents educatius locals i va destacar la xarxa creada al poble emmarcada en el Projecte Educatiu Vilassar Educa.

Curs escolar

curs escolar

La ponència d'aquest any va anar a càrrec de la mestra i pedagoga Carmina Pinya que, dins l'eix del Forum Educatiu d'aquest 2015, Tecnologia i Pensament, va parlar als assistents sobre les noves tecnologies i els usos i oportunitats que ofereixen als docents.

Curs escolar

El IV Fòrum Educatiu de Vilassar de Dalt que se celebra aquest dissabte 17 d'octubre seguirà explorant les oportunitats i tendències educatives dins d'aquest mateix eix temàtic.