Els més petits han tingut un matí de dilluns passat per aigua i no pas pel mal temps, sinó per la nova versió de la festa infantil i remullada: el rebombaigua!

">

Vilassar esclata amb el "rebombaigua"!

Última revisió 12-02-2021 15:26
24/08/2015

RebombaiguaEls més petits han tingut un matí de dilluns passat per aigua i no pas pel mal temps, sinó per la nova versió de la festa infantil i remullada: el rebombaigua!

Des de les 10 del matí la plaça del Teatre ha acollit la xocolatada popular prèvia a la festa de l'aigua. Un nou esdeveniment infantil on el rebombori amb cassoles i xiulets i l'aigua han estat els protagonistes.

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Membres de l'ADF de Vilassar han estat els encarregats de posar l'aigua a la festa, i a partir d'aquí, pistoles, cubells, xeringues... tot ha fet el seu servei per deixar als amics ben xops.

Tot seguit, una cercavila ha portat els participants fins a la plaça de la Vila passant per una pluja de globus d'aigua o el gran raig de les mànegues de l'ADF. Un cop a plaça, petits i grans han gaudit de les bombolles gegants, aigua de colors i una traca final amb una pluja de globus des del balcó de l'Ajuntament. 

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua