La Temporada Clàssica és la novetat més destacada de la nova programació que avui ha fet pública el Teatre La Massa. Una programació on la música pren protagonisme amb Arts Symphony Ensemble i la seva Temporada Clàssica, el tercer concert Sons de Vilassar i visites com In Crescendo, Versus Barcelona 4 Guitars o el Cor Scherzo.

">

El Teatre La Massa presenta la nova programació

Última revisió 12-02-2021 15:26
30/07/2015

Temporada MassaLa Temporada Clàssica és la novetat més destacada de la nova programació que avui ha fet pública el Teatre La Massa. Una programació on la música pren protagonisme amb Arts Symphony Ensemble i la seva Temporada Clàssica, el tercer concert Sons de Vilassar i visites com In Crescendo, Versus Barcelona 4 Guitars o el Cor Scherzo.

temporada clàssicaLa temporada tardor-hivern de La Massa donarà el tret de sortida el 24 de setembre amb el concert del Brisbane Concert Choir. Fins a finals d’any passaran pel teatre els Versus Barcelona 4 Guitars, el cor In Crescendo, guanyadors de la darrera edició del programa de TV3 Oh Happy Day!, el Don Quijote de la Corella Dance Academy, la Maga Melanie amb el seu espectacle Amazing i la companyia de dansa Marta Mas i la seva Cinderella. Com és habitual les darreres temporades també hi haurà lloc pel cinema familiar en català, el darrer diumenge de mes.

La quota vilassarenca es complirà amb el tercer concert Sons de Vilassar el 28 de novembre, l’estrena de Criatures de la companyia La Cúpula de Guastavino que es podrà veure els dies 14, 15 i 21 de novembre i els tradicionals Pastorets de Vilassar que passaran el Nadal a La Massa.  

Aquest any, i com a novetat destacada de la temporada, s’engega la Temporada Clàssica amb la formació Arts Symphony Ensemble com a resident. Oferiran un total de cinc concerts entre l’octubre de 2015 i el març de 2016 amb directors i musics convidats recorrent obres de Vivaldi, Mozart, Tchaikovsky, Brahms, Mendelsson, Beethoven, etc. El teatre ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament pels cinc concerts del cicle a un preu de 45€.

Podeu trobar tota la informació i entrades al web del Teatre La Massa.