Maria Isla Rodríguez i Sandra Fernandez Martín han resultat premiades -totes dues en categories de poesia- a la 34 Mostra Literària del Maresme que, any rere any, reuneix els millors treballs  presentats als concursos literaris de tota la comarca.

">

Dues vilassarenques premiades a la Mostra literària del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:27
20/11/2017

mostra literariaMaria Isla Rodríguez i Sandra Fernandez Martín han resultat premiades -totes dues en categories de poesia- a la 34 Mostra Literària del Maresme que, any rere any, reuneix els millors treballs  presentats als concursos literaris de tota la comarca.

La Mostra Literària ha arribat aquest any a la 34a edició i ha celebrat l'acte d'entrega de premis a Tordera, sumant-se a la celebració de l'any Prudenci Bartrana. En aquesta edició, els premis han reconegut els treballs de dues vilassarenques. Maria Isla Rodríguez ha rebut el primer premi de poesia del Grup C amb l'obra Trencaclosques; en el Grup D, el segon premi de poesia ha estat per a Sandra Fernandez Martín pel treball Dracs Poesia. 

La Mostra Literària del Maresme ha tingut aquest any una qualitat excel·lent, així ho assegura el Jurat que ha volgut deixar constància de la millora respecte a edicions anteriors, especialment en els 3 grups dels més petits (de 6 a 14 anys).

El certàmen fa 34 anys que premia les inquietuds literàries dels maresmencs i maresmenques. És un certàmen que comença amb les fases locals i són  les persones guanyadores a nivell municipal les que concursen a l'àmbit comarcal. En aquesta edició hi han participat 19 municipis: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Montgat, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

El jurat de la XXXIV Mostra Literària del Maresme ha estat format per Montserrat Planas, Pere Tresserras, Maite Lafontana i Jaume Prat, actuant com a secretària, amb veu però sense vot, Maria Antònia Merino.

Podeu consultar el llistat complet de guanyadors clicant aquí.