Des d'aquest mes de novembre, Vilassar compta amb la presència d'un agent cívic gràcies als Plans d'Ocupació de la Diputació. L'agent cívic realitzarà tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús de l'espai públic i del mobiliari urbà.

">

Vilassar incorpora la figura de l'Agent Cívic per fomentar el civisme al municipi

Última revisió 12-02-2021 15:27
06/11/2017

agent cívicDes d'aquest mes de novembre, Vilassar compta amb la presència d'un agent cívic gràcies als Plans d'Ocupació de la Diputació. L'agent cívic realitzarà tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús de l'espai públic i del mobiliari urbà.

Les seves funcions seran les de sensibilitzar els ciutadans sobre la importància del civisme en l'espai públic. També atendrà els dubtes, queixes i suggeriments dels ciutadans i, al mateix temps, notificarà aquelles accions poc respectuoses i conductes incíviques o conflictives. La seves zona d'actuació prioritària serà a parcs, zones verdes i equipaments.