Vilassar reclama l'allibermant dels presos polítics i restitueix la Plaça de la República

Última revisió 12-02-2021 15:27
03/11/2017

El poble de Vilassar de Dalt es va afegir als milers de persones que es van mobilitzar ahir al vespre arreu de Catalunya per rebutjar l'empresonament dels consellers cessats pel govern espanyol. Al final de l'acte, l'alcalde Xavier Godàs, va anunciar la restitució de la Plaça de la República amb la col·locació de l'antiga placa en un acte que tindrà lloc el proper diumenge 5 de novembre.

A 2/4 de 8 del vespre, la plaça de la Vila va tornar a ser escenari d'una nova mobilització convocada per l'ANC i Òmnium Cultural per exigir la llibertat dels membres del govern i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. L'alcalde, Xavier Godàs, va insistir durant el seu parlament en no normalitzar l'empresonament dels Jordis i els consellers i en seguir lluitant amb fermesa i decisió cap a la llibertat i la victòria.  

Entre forts aplaudiments i abans d'acabar l'acte, Godàs va anunciar que el proper diuemnge 5 de novembre, a les 11.30 h, es restituirà la històrica Plaça de la República col·locant la placa que els franquistes van arrebatar l'any 1939.  

Concentració 2 de novembre presoso polítics

Concentració 2 novembre - presos polítics

Concentració 2 novembre - presos polítics

plaça de la República