Aquesta setmana s'ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts de beques per sortides i colònies escolars per al curs 2018-19. Aquest termini finalitza el 5 d'octubre.

">

Oberta la convocatòria per sol·licitar les beques de sortides i colònies escolars per aquest curs

Última revisió 12-02-2021 15:27
05/09/2017

bequesAquesta setmana s'ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts de beques per sortides i colònies escolars per al curs 2018-19. Aquest termini finalitza el 5 d'octubre.

Aquestes beques tenen com a objectiu ajudar a l'escolarització dels nens i nenes en edat escolar de Vilassar de Dalt, que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria, amb dificultats socials /econòmiques per accedir a les sortides i colònies escolars durant el curs 2018-19 a través d'una concessió econòmica.

Les sol·licituds es recolliran i retornaran degudament omplertes a la Oficina Atenció al Ciutadà , Plaça de la Vila 1. Un cop finalitzat el termini de sol·licitud i adoptat l'acord per la Junta de Govern Local, es publicarà la llista dels ajuts per sortides i colònies escolars atorgats i denegats al web municipal i al tauler d'edictes municipal. Aquesta publicació substituirà les notificacions individuals.

Per a més informació podeu consultar les bases i documentació necessària als documents d'aquesta publicació o bé trucar als Serveis Socials Municipals 937509016.

Bases de la convocatòria

Nota informativa

Fulls per a fer la sol·licitud:

Formulari - Annex 1

Formulari - Annex 2

Formulari - Annex 3