La tercera edició del Brossart, l'itinerari artístic Mapa dels Tresors per als més petits i les sardanes a la Plaça de la Vila han omplert d'activitat la tarda de la diada dels Sants Genís.

">

La tarda dels Sants Genís s'omple amb art i sardanes

Última revisió 12-02-2021 15:27
25/08/2017

brossart 1La tercera edició del Brossart, l'itinerari artístic Mapa dels Tresors per als més petits i les sardanes a la Plaça de la Vila han omplert d'activitat la tarda de la diada dels Sants Genís.

Per tercer any consecutiu, una quinzena d'artistes han converti els contenidors del poble en autèntiques obres d'art. Durant tot el dia han estat treballant amb tècniques diverses per ampliar el nombre de contenidors i papereres que es distribueixen per tot Vilassar.

brossart brossart

brossart brossart

brossart

sardanes

Mentre els artistes donaven els últims detalls a les seves creacions, a la Plaça de la Vila hi sonaven les sardanes amb les cobles Premià i Mediterrània.

sardanes

 sardanes

I també hi ha hagut espai pels més petits durant la tarda dels Sants Genís 2017. De la mà de Contagiar-T i l'Aula de Teatre de Vilassar de Dalt, han recorregut el poble a la recerca de les nines perdudes de la Teresina, una nena que vivia a Can Rafart i que les va amagar per la vila quan va deixar el poble. Tot plegat, per completar el Mapa dels Tresors. 

mapa dels tresors Mapa dels tresors 

Mapa dels tresors Mapa dels tresors

Mapa dels tresors