Sessió de treball per definir l'Hort social i comunitari de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:27
14/07/2017

El passat dijous 13 de juliol va tenir lloc la segona jornada del procés participatiu al mateix espai que acollirà l'Hort social i comunitari. Amb la pregunta "Com volem que sigui l'Hort comunitari de Vilassar?" els assistents a l'acte van posar les seves propostes sobre la taula.

La segona trobada del procés participatiu que ha de definir la gestió del futur Hort social i comunitari de Vilassar es va fer sobre el terreny destinat a desenvolupar el projecte ubicat al Polígon Riera de Vilassar (Camí pla de Vilassar, cantonada amb c/ Francesc Tosquelles).

Sessió de treball hort social i comunitari

Sessió de treball hort social i comunitari

Una vintena de persones van assistir a la trobada amb l'objectiu de començar a perfilar l'ús, el funcionament i l'organització de l'espai destinat a l'hort. Tot i que van sorgir diferents propostes de parcel•lació del terreny -des d'una gran parcel•la conreada entre tots a la idea de petites parcel•les més individualitzades - tots els assistents van estar d'acord en mantenir el caràcter comunitari que s'inclou en l'avantprojecte. Amb les propostes sorgides en aquesta sessió es començarà a elaborar un document de treball que s'anirà completant amb les noves propostes que sorgeixin de la trobada que tindrà lloc el mes de setembre.