El passat divendres 30 de juny, en el marc del Festival Vilazari, va tenir lloc la presentació del llibre que recull les comunicacions i ponències del 1r Simposi d'Història medieval celebrat l'any passat a Vilassar. La presentació va anar a càrrec del president del Museu Arxiu, Benet Oliva, i Alexis Serrano, director de l'Arxiu Comarcal.

">

El Vilazari explica el passat medieval de la comarca

Última revisió 12-02-2021 15:27
03/07/2017

Llibre I simposi in maritimaEl passat divendres 30 de juny, en el marc del Festival Vilazari, va tenir lloc la presentació del llibre que recull les comunicacions i ponències del 1r Simposi d'Història medieval celebrat l'any passat a Vilassar. La presentació va anar a càrrec del president del Museu Arxiu, Benet Oliva, i Alexis Serrano, director de l'Arxiu Comarcal.

El mateix acte va servir per presentar el 2n Simposi In maritima sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval que se celebrarà a Vilassar el juliol del 2018.  El director del certamen, Joaquim Graupera, va parlar d'aquesta segona edició on es presentaran els treballs més recents sobre la història i el patrimoni medieval del Maresme. Es tractarà específicament sobre l'anàlisi del poblament rural al Maresme Medieval, amb el títol Masos, masies i bordes: activitats agràries i elements patrimonials.

Vilazari 2017Vilazari 2017


Més informació i inscripcions: https://quimgraupera.blogspot.com.es/p/simposi.html

El Vilazari va cloure amb un concert de tiorba i llaüt a càrrec de  Ferran Pinsà a la capella de Sant Sebastià.

Concert vilazari