Les companyies Obskené i Parquing Shakespeare formen part del cartell de la segona Mostra de Teatre de Prop impulsada per Contagiar-T.
Fotografia: Obskené

">

Torna la Mostra de Teatre de Prop

Última revisió 12-02-2021 15:27
29/06/2015

fuenteovejunaLes companyies Obskené i Parquing Shakespeare formen part del cartell de la segona Mostra de Teatre de Prop impulsada per Contagiar-T.
Fotografia: Obskené

L'Associació Cultural ContagiAR-T d'Arts Escèniques proposa un cicle centrat en les noves tendències teatrals i les noves propostes d'exhibició d'espectacles, que van des de les posades en escena amb un escàs o quasi nul recolzament tècnic i escenogràfic, però no mancades d'un alt nivell interpretatiu i creatiu, a la de les presentacions dels treballs en espais no convencionals i fora dels circuits establerts i a les noves formules per atreure públic al teatre.

Aquest any seran dos els espectacles que formaran part de la programació del cicle. El primer serà Fuenteovejunta de la companyia Obskené una proposta de teatre de carrer inspirada en el clàssic de Lope de Vega que es podrà veure el divendres 3 de juliol al vespre a la Plaça de la Vila i en el marc del Festival Vilazari. La companyia Parking Shakespeare repeteix i aquest any torna a preestrenar a Vilassar de Dalt la seva comèdia estival. Serà Al vostre gust i es podrà veure el dimarts 14 de juliol.

Amb aquesta mostra, contagiAR-T vol crear un espai per als espectacles de teatre amb nous formats a Vilassar de Dalt i així crear una dinàmica de representacions que pugui atreure tant el públic de Vilassar com el de fora del poble. Aquesta mostra de teatre pretén acostar al públic de Vilassar i al dels pobles propers a aquest tipus de nous formats i alhora fomentar la descentralització dels espais destinats a aquest tipus de propostes escèniques, la majoria d'ells ubicats a les grans ciutats. Busca apostar pel risc, l'experimentació, la creativitat, el rigor artístic i per les produccions de baix cost a l'hora de programar un espectacle apostant per atreure el públic al teatre mitjançant noves formules de pagament com l'anomenada “taquilla inversa” o les entrades a baix cost.

Amb aquesta proposta, a més, contagiar-T vol aconseguir apropar els espectadors als actors i així poder crear uns moments d'intimitat i de complicitat, difícils d'establir a les grans sales.