Els propers 3, 4 i 5 de juliol Vilassar de Dalt tornarà a acollir el Festival Vilazari 978, on el visitant podrà descobrir de l'origen medieval de la vila de Vilassar a través de les visites guiades al Castell i d'un seguit d'activitats per a tots els públics.

">

Torna una nova edició del Festival Medieval Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 15:27
23/06/2015

Programa Vilazari 978Els propers 3, 4 i 5 de juliol Vilassar de Dalt tornarà a acollir el Festival Vilazari 978, on el visitant podrà descobrir de l'origen medieval de la vila de Vilassar a través de les visites guiades al Castell i d'un seguit d'activitats per a tots els públics.

El Vilazari 978 compleix quatre anys i presenta un programa engrescador articulat al voltant de més de 50 activitats pensades per un públic familiar. Demostracions comentades sobre cavalleria medieval, visites guiades teatralitzades, campaments medievals i demostració d'armament i lluita de cavallers, teatre al carrer, concerts, activitats infantils, jocs de taula, fira d'artesans i un gran sopar i torneig de cavallers nocturn que converteixen aquesta  festa en una cita imprescindible pels amants de la història i el món medieval.