Una trentena de nadons i les seves famílies s'han trobat aquest diumenge a can Rafart per la tradicional Foto Nadons en el marc del Festival Menuts que ha celebrat la seva segona edició  amb activitats especialment pensades per la primera infància.

">

La Foto Nadons reuneix una trentena d'infants nascuts el 2016

Última revisió 12-02-2021 15:27
21/05/2017

Festival menuts i foto nadonsUna trentena de nadons i les seves famílies s'han trobat aquest diumenge a can Rafart per la tradicional Foto Nadons en el marc del Festival Menuts que ha celebrat la seva segona edició  amb activitats especialment pensades per la primera infància.

Diverses activitats de jocs i contes han ocupat la gespa del parc de can Rafart aquest diumenge en el nou Festival Menuts. Ha estat un matí dedicat als més petits on hi ha col•laborat l'Escola Infantil de can Roura, l'entitat Petits i Grans i el vilassarenc Joaquim Vidal organitzador de la Foto Nadons. Una foto que enguany a reunit una trentena dels 63 nens i nenes nascuts a Vilassar de Dalt durant l'any 2016. Com ja és habitual, el fotògraf Lluís Pintor va ser l'encarregat de prendre la imatge. En acabat, la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Paula Lloret ha volgut agrair a Joaquim Vidal la feina feta durant tots aquests anys i li han fet entrega d'un diploma i un petit obsequi.

Festival menuts i foto nadons

Festival menuts i foto nadons

Festival menuts i foto nadons

Festival menuts i foto nadons

L'acte ha posat punt i final amb l'espectacle "Quina colla!" d'Enric Rovira.

Festival menuts i foto nadons

El Festival que ja va començar dissabte també ha comptat amb la participació de la biblioteca de can Manyer amb els contes menuts i l'AE Serra de Marina amb una mega gimcana del 25è aniversari.