El Barri del Pi recupera la seva festa

Última revisió 12-02-2021 15:27
16/06/2015

Després de dos anys sense celebrar-la, el Barri del Pi recupera la seva Festa Major de Sant Joan. Una festa que s'allargarà durant tres dies i on hi haurà revetlla amb sopar popular i ball, activitats infantils i el tradicional concurs de Migas.

Festa barri del piLa Festa de Sant Joan del Barri del Pi donarà el tret de sortida amb la revetlla popular el dia 23 de juny al vespre. El sopar començarà a les 21.00 h amb pa amb tomàquet i embotits, coca i cava (8€). A les 22.15 h arribarà la Flama del Canigó que encendrà la foguera. La vetllada acabarà amb la música en directe de Sweet Rock Band i el DJ Danielsan.

El dia 24 començarà amb activitats infantils amb l'animació del grup 3/4 de 15 i festa de l'escuma i ballada de gegants. Una arrossada popular (3€) i el grup The Fat Daphnis Orkestra posaran punt i final al dia.

La festa acabarà el dissabte 27 amb el concurs de migas i la festa de les Migas i el Moje. La tercera jornada de la Festa acabarà amb el concert de Virgo i la música de Josep Lluís Milan.