El mocador vermell identificava els centenars de persones que van participar, el passat diumenge 30 d'abril, a la sisena edició del VilaBars. Un any més, aquest esdeveniment va omplir els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària i festiva que, tot i les estones de pluja, va sumar un nou èxit de participació.

">

Cervesa, tapes, pluja i molta festa en un nova edició del Vilabars

Última revisió 12-02-2021 15:27
02/05/2017

Vilabars 2017El mocador vermell identificava els centenars de persones que van participar, el passat diumenge 30 d'abril, a la sisena edició del VilaBars. Un any més, aquest esdeveniment va omplir els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària i festiva que, tot i les estones de pluja, va sumar un nou èxit de participació.

A les 8 del vespre els petards anunciaven el tret de sortida d'una nova edició del Vilabars que va començar a ritme de xaranga amb els Tiran lo Band i els incondicionals Tutukà i la seva batucada que van fer una gran espectacle a plaça i al llarg del tot el recorregut.

Vilabars 2017

Vilabars 2017

Vilabars 2017

Vilabars 2017

Després de sis anys el Vilabars ha superat les expectatives dels seus organitzadors i ha tornat ha exhaurir els tiquets disponibles que donaven dret a una cervesa i una tapa en diferents establiments del poble. Tot i així, aquells que es van quedar sense tiquet podien seguir la cercavila amb les cerveses que oferia la comissió del Vilabars des del Birratruck, la novetat d'aquest any i que va ser tot un èxit.
El Torre Rossa , Cafè de la Plaça, L'Escletxa, El Dolmen, Can Lluís, L'Arístic i El Teler van ser els punts de parada obligatòria per a tots els participants del VilaBars 2017 i en els què es podia degustar una tapa acompanyada d'una cervesa.

Vilabars 2017

Vilabars 2017

Per segon any consecutiu es va fer el concurs de tapes en què els participants podien decidir quin havia estat el millor tastet. En aquesta ocasió L'Escletxa va ser el més ben valorat.
Després de sis anys, aquest esdeveniment festiu organitzat per un grup de joves vilassarencs s'ha fet, indubtablement, un lloc destacat entre els actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs.