El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 24 de març, la cinquena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper cap de setmana i que reunirà 600 participants.

">

Tot a punt per la cinquena edició de la Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:27
27/03/2017

Presentació VilatrailEl Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 24 de març, la cinquena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper cap de setmana i que reunirà 600 participants.

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir per cinquè any consecutiu la presentació oficial de la cursa Vilatrail que tindrà lloc aquest proper diumenge 2 d'abril. Amb 21,5km i prop de 2.500m de desnivell acumulat, després de cinc anys, continua sent una prova exigent que transcorrerà pel parc Serralada Litoral amb sortida i arribada a la plaça de la Vila.

Presentació Vilatrail

Presentació Vilatrail

L'acte de presentació va servir per exposar tots els detalls de la cursa i del recorregut d'aquest any que s'ha hagut de variar respectant els terrenys privats,  i també per agrair la implicació de comerços, empreses i persones que col•laboren amb la cursa.
Un any més, els organitzadors van agrair al consistori el suport rebut  des de la regidoria d'Esports i les facilitats institucionals que se'ls ha donat des de la primera edició i, en especial aquest any, que celebren la cinquena edició.

Presentació Vilatrail

L'acte de presentació també va servir per exhibir el vídeo oficial del Vilatrail 2016 i per fer el lliurament de les samarretes oficials de la cursa al regidor d'Esports, Josep Carlos Babot, i a l'alcalde, Xavier Godàs.

Web vilatrail

Facebook Vilatrail