L'organització del festival ha comunicat a través de la seva pàgina de Facebook que aquest any no se celebrarà el festival de curtmetratges de Vilassar de Dalt que arribava ja a la seva quarta edició.

">

Se suspèn la quarta edició del festival La Nit més Curta

Última revisió 12-02-2021 15:27
03/06/2015

nit més curtaL'organització del festival ha comunicat a través de la seva pàgina de Facebook que aquest any no se celebrarà el festival de curtmetratges de Vilassar de Dalt que arribava ja a la seva quarta edició.

L'organització del Festival de curtmetratges ha informat que l'edició d'aquest 2015 no se celebrarà. Segons han assegurat en un comunicat penjat a la seva pàgina de Facebook, problemes de disponibilitat del voluntariat que col•labora en l'organització del festival impediran que es pugui dur a terme la quarta edició del certamen. En el mateix escrit, l'organització afirma que tenen intenció de recuperar l'esdeveniment el proper 2016.

Aquesta quarta edició de La Nit més curta havia de ser la tercera en format concurs, després d'adoptar aquest format l'any 2013. L'any passat La Nit més curta es va celebrar per primera vegada al Teatre La Massa on s'hi van poder veure fins a 36 curtmetratges seleccionats entre els més de 90 que s'hi havien presentat. El curt Das Kind, de Manu Gomez Gonzalez va ser el guanyador de la passada edició.