Aquest dilluns a primera hora de la tarda, i gràcies a una trucada d'un veí que havia vist una persona al carrer amb un comportament estrany, es va poder detenir a un individu per haver comès un robatori amb força d'un vehicle.

">

La col·laboració ciutadana ajuda en la detenció d'un lladre

Última revisió 12-02-2021 15:27
14/03/2017

policia localAquest dilluns a primera hora de la tarda, i gràcies a una trucada d'un veí que havia vist una persona al carrer amb un comportament estrany, es va poder detenir a un individu per haver comès un robatori amb força d'un vehicle.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va ser detingut per la Policia Local i posat a disposició dels Mossos d'Esquadra després d'haver sostret una motocicleta estacionada al carrer Manuel Moreno.
 
És molt important la col•laboració de tothom en la prevenció de delictes. Des de la Regidoria de Seguretat s'estan duent a terme diferents accions. En aquest sentit, el proper dia 6 d'abril, a les 19:30 a la Biblioteca de Can Manyer, es durà a terme una xerrada sobre "Consells de Seguretat per a la prevenció de robatoris en domicilis" per part de la Policia Local, amb la col•laboració dels Mossos d'Esquadra.