Ja s'han publicat les bases del Concurs Literari de Sant Jordi 2017 i ja es poden presentar treballs que, com a novetat d'aquest any, només podran ser entregats per via electrònica. Hi ha temps de participar fins al 12 d'abril.

">

En marxa el concurs literari de Sant Jordi

Última revisió 12-02-2021 15:27
09/03/2017

Concurs Sant Jordi Ja s'han publicat les bases del Concurs Literari de Sant Jordi 2017 i ja es poden presentar treballs que, com a novetat d'aquest any, només podran ser entregats per via electrònica. Hi ha temps de participar fins al 12 d'abril.

Ja s'han fet públiques les bases de participació al XXXIII Concurs Literari Sant Jordi. Hi poden participar totes aquelles persones residents o vinculades amb Vilassar de Dalt i els estudiants de les escoles del poble dividits en sis categories en funció de l'edat. Els treballs s'han de presentar aquest any per via electrònica al correu b.vilassard.cm@diba.cat abans del dia 12 d'abril. Aquest canvi en la forma d'entrega dels treballs comporta també indicacions concretes en el format del correus i la nomenclatura dels arxius que es poden consultar a les bases del concurs.