Aquest dijous 16 de febrer, el Teatre La Massa ha acollit el concert 'SardaTIC' una proposta musical dins el projecte SardaTIC, que duen a terme per cinquè any consecutiu, i que culminarà el proper 19 de març amb una ballada dels alumnes participants en el marc de l'Aplec de Sardanes de Vilassar.

">

SardaTIC, el concert! omple el teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:27
16/02/2017

Sardatic el concertAquest dijous 16 de febrer, el Teatre La Massa ha acollit el concert 'SardaTIC' una proposta musical dins el projecte SardaTIC, que duen a terme per cinquè any consecutiu, i que culminarà el proper 19 de març amb una ballada dels alumnes participants en el marc de l'Aplec de Sardanes de Vilassar.

SardaTIC, el concert! és la primera trobada presencial que realitzen els participants al projecte SardaTIC en què els músics de la cobla presenten de forma còmica i divertida els instruments de la formació i les seves característiques. Al mateix temps, mostren el ventall de possibilitats tímbriques i interpretatives que ofereix la Cobla com a formació instrumental. Els músics de la cobla del SardaTIC han estat seleccionats pels seus perfils pedagògics i musicals, així com per la seva capacitat escènica.

Sardatic el concert

Sardatic el concert

Sardatic el concert

Sardatic el concert

La ballada final d'aquesta cinquena edició del SardaTIC a Vilassar serà diumenge 19 de març a la plaça de la Vila en el marc de l'Aplec de Sardanes on els alumnes participants ballaran la sardana que han après al llarg d'aquest trimestre escolar.