La fira de Santa Llúcia ha celebrat, aquest passat cap de setmana, el seu vintè aniversari. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet que, any rere any, s'ha fet un lloc destacat en el calendari festiu vilassarenc.

">

La fira de Santa Llúcia compleix 20 anys

Última revisió 12-02-2021 15:27
19/12/2016

Fira de Santa LlúciaLa fira de Santa Llúcia ha celebrat, aquest passat cap de setmana, el seu vintè aniversari. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet que, any rere any, s'ha fet un lloc destacat en el calendari festiu vilassarenc.

Han passat vint anys des de la primera edició de la Fira de Santa Llúcia de Vilassar de Dalt. Amb tot aquest temps, la fira a crescut i s'ha consolidat com un dels actes més esperats del calendari de Nadal al municipi. Aquesta edició de l'acte ha arribat amb la novetat del canvi d'ubicació deixant  els carrers del barri de can Salvet per traslladar-se a la pati de Les Escoles, espai  cívic, a can Pons.

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia


Com ja és habitual, parades amb productes de Nadal, idees per fer regals, plantes, manualitats o embotits i formatges han omplert el nou espai de visitants al llarg de tot el cap de setmana.  
La fira va obrir les portes dissabte 17 de desembre a les 10 del matí, tot i que la inauguració institucional va tenir lloc diumenge 18 al matí a càrrec de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs que va estar acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament, el president de l'AAVV de can Salvet, Juan Luis Garcia. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia


Com ja és habitual els nens i nenes van tenir un protagonisme especial amb el Caga Tió, la visita del Pare Noel i la del Patge Reial que va recollir les cartes de molts vilassarencs i vilassarenques per entregar-la a Ses Majestats.