Un any més l'Associació de Defensa dels Animals Abandonats de Vilassar de Dalt,ADEA, va fer desfilar els animals que tenen acollits al refugi amb l'objectiu de trobar-los una família adoptiva. Abans, però, van participar a la tercera edició de la caminada Vilaguau.

">

Un dia de gossos al parc de can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:27
18/05/2015

Gossos per adoptarUn any més l'Associació de Defensa dels Animals Abandonats de Vilassar de Dalt,ADEA, va fer desfilar els animals que tenen acollits al refugi amb l'objectiu de trobar-los una família adoptiva. Abans, però, van participar a la tercera edició de la caminada Vilaguau.

El parc de can Rafart va acollir diumenge una diada en què els animals van ser el protagonistes. A primera hora del matí es va celebrar la tercera edició del Vilaguau, una caminada solidària i familiar amb mascotes organitzada pel Club de Fondistes i amb una participacio de més de 70 gossos.

Vilaguau

Samarretes ADEA

Tot seguit, es va fer la desfilada canina que va servir per donar a conèixer l'edat i els trets més característics del caràcter de cada un dels animals de la mà dels voluntaris d'ADEA L'objectiu de tot plegat era aconseguir famílies adoptives per a tots els gossos que viuen al refugi municipal. També van desfilar els animals del Caad Maresme d'Argentona i de la protectora de Cabrils ADAINC i es va poder veure una exhibició d'ensinistradors a càrrec de Can Moix i Al Perro Verde.

Desfilada

Protectora Cabrils

Demo Can Boix

Al perro verdre demo

Al llarg del matí, es van poder degustar els entrepants de botifarra i escalivada cuinats per en Genís Viada o participar de la classe de zumba a càrrec de l'escola de dansa i arts escèniques de Premià de Mar.

cuiner

Demo ball