El Casal de la Gent Gran de can Rafart ha començat les celebracions de Nadal amb el pessebre vivent protagonitzat per l'Aula Municipal de Dansa i usuaris del casal. La festa va tenir lloc el passat dissabte 17 de desembre a la tarda a l'era de can Rafart.

">

L'Aula de Dansa porta el Nadal a can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:27
16/12/2016

Pessebre vivent aula de dansa a can RafartEl Casal de la Gent Gran de can Rafart ha començat les celebracions de Nadal amb el pessebre vivent protagonitzat per l'Aula Municipal de Dansa i usuaris del casal. La festa va tenir lloc el passat dissabte 17 de desembre a la tarda a l'era de can Rafart.

Un any més, l'era de la casa de can Rafart es va omplir de gom a gom per veure la representació del pessebre vivent ballat que fan els alumnes de l'Aula de Dansa amb la col·laboració de la gent gran del Casal. Diferents escenes de Nadal i del pessebre es van anar alternant entre danses dels ballarins i ballarines de totes les edats de l'Aula de Dansa.

Pessebre vivent aula de dansa a can Rafart

Pessebre vivent aula de dansa a can Rafart

Pessebre vivent aula de dansa a can Rafart

Pessebre de can rafart

La presidenta del Casal, Ana Marín, va donar la benvinguda als assitents i l'alcalde, Xavier Godàs, va tancar l'acte amb un parlament de comiat. L'acte va cloure amb la inauguració del pessebre de can Rafart i una xocolatada per a tots els assistents.