Una lectura del Petit Príncep en diversos idiomes va ser l'acte central de la celebració del segon aniversari de la Biblioteca can Manyer. Amb la participació de voluntaris de totes les edats, la lectura del clàssic conte de Saint-Exupéry va voler despertar en tots els assistents la curiositat i l'ànsia de coneixement que caracteritzen el seu petit protagonista.

">

El Petit Príncep protagonitza l'aniversari de la Biblioteca can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:27
15/12/2016

biblio 1Una lectura del Petit Príncep en diversos idiomes va ser l'acte central de la celebració del segon aniversari de la Biblioteca can Manyer. Amb la participació de voluntaris de totes les edats, la lectura del clàssic conte de Saint-Exupéry va voler despertar en tots els assistents la curiositat i l'ànsia de coneixement que caracteritzen el seu petit protagonista.

Anglès, braille, italià, català, castellà, hebreu i francès van ser les llengües que van fer servir els voluntaris de la Biblioteca can Manyer en la lectura del Petit Príncep que va servir per celebrar, aquest dimarts 13 de desembre, el segon aniversari del nou equipament.

anglès

braille

italià

català

castellà

hebreu

francès

Pau Morales

L'acte va començar amb una salutació del regidor de cultura Pau Morales que va destacar la bona salut de la Biblioteca en aquests dos primers anys. La directora de l'equipament, Anna Bedoya va donar pas als 8 voluntaris que van llegir fragments del conte escrit per Antoine de Saint-Exupéry. Després que els alumnes de l'Aula de Teatre realitzessin una breu acció teatral, l'alcalde Xavier Godàs va donar tancament a l'acte de celebració.

Anna Bedoya Xavier Godàs