Per tal de garantir la seguretat de les persones, aquest divendres s'ha iniciat una actuació de prevenció als Jardins Anton Feliu que consisteix en la tala d'alguns dels arbres d'aquest espai. Les arrels dels arbres amenaçaven de fer cedir el mur.

">

Actuació de prevenció als Jardins Anton Feliu

Última revisió 12-02-2021 15:27
09/12/2016

anton feliuPer tal de garantir la seguretat de les persones, aquest divendres s'ha iniciat una actuació de prevenció als Jardins Anton Feliu que consisteix en la tala d'alguns dels arbres d'aquest espai. Les arrels dels arbres amenaçaven de fer cedir el mur.

anton feliuAquest divendres s'ha iniciat una actuació municipal de prevenció als Jardins Anton Feliu per garantir la seguretat de les persones en aquest espai públic. A partir de les indicacions tècniques, l'actuació consisteix a talar diversos arbres adjacents al mur de contenció per evitar que les pressions de les arrels d'aquests segueixin amenaçant de fer cedir el mur, amb el perill que això comporta

No obstant, i seguint les indicacions del Pla d'Actuació Municipal, des de l'Ajuntament s'entén que els Jardins no poden quedar així, i per tant, a principis del 2017 s'iniciarà el procés per la remodelació i posada al dia d'aquest espai verd, comptant amb la implicació d'agents cívics i socials com són les escoles i el Consell d'Infants, entre d'altres. La remodelació es plantejarà en la línia de plantar nova vegetació i potenciar l'espai com una zona de joc infantil i familiar.