Aquest divendres al matí, Vilassar de Dalt ha commemorat el Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb un acte a la plaça de la Vila que ha comptat amb la participació d'escolars i la col•laboració de la Companyia NS Danza.

">

Vilassar commemora el Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones

Última revisió 12-02-2021 15:27
25/11/2016

Acte institucional 25NAquest divendres al matí, Vilassar de Dalt ha commemorat el Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb un acte a la plaça de la Vila que ha comptat amb la participació d'escolars i la col•laboració de la Companyia NS Danza.

L'acte central de commemoració del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones ha tingut lloc aquest divendres 25 de novembre. La regidora d'Educació i Acció Social, Maria Lluïsa Ruhí, ha obert l'acte amb unes paraules dedicades als mes joves perquè detectin i no deixin passar cap situació de violència en que es puguin veure implicats.

Acte institucional 25N

Acte institucional 25N

Tot seguit, els alumnes de l'IES Jaume Almera han fet la lectura del manifest institucional que ha donat pas a la performance de la Companyia NS Danza La Femme dans sa toilette sobre de la violència que pateixen les dones.

Acte institucional 25N

Acte institucional 25N