Del 29 de maig al 21 de juny arriba una nova edició del Festival Laietania, un esdeveniment que vol transportar als visitants a més de 2000 anys d'antiguitat fent reviure llegendes, mites i faules del passat. Vilassar de Dalt hi participa amb un taller i una conferència.

">

El Maresme es converteix en l'antiga Laietania del 29 de maig al 21 de juny

Última revisió 12-02-2021 15:27
08/05/2015

Festival laietaniaDel 29 de maig al 21 de juny arriba una nova edició del Festival Laietania, un esdeveniment que vol transportar als visitants a més de 2000 anys d'antiguitat fent reviure llegendes, mites i faules del passat. Vilassar de Dalt hi participa amb un taller i una conferència.

En aquesta V edició del Festival Laietania Cabrera de Mar es converteix en el nucli del festival i compta amb la participació de les Ciutats de Mataró i Badalona i dels municipis maresmencs d’ Argentona, Arenys de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Premià de Mar, i el suport del Consorci de Turisme del Maresme i la Diputació de Barcelona.

Del 29 de maig al 21 de juny s'han organitzat visites guiades, conferències, exposicions, recreacions històriques, espectacles teatralitzats, tallers per a públic familiar i gastronomia que ens transportaran XXI segles enrere en el temps, i ens permetran descobrir el llegat dels antics pobladors del Maresme.

Vilassar de Dalt acollirà, el 7 de juny, el taller 'Juguem a la romana' on els participants podran descobrir com jugaven els romans i fabricà un joc per endur-se'l a casa. Serà a partir de les 11.00 h al Museu Arxiu. A més, el dia 10 tindrà lloc la conferència 'Luci Herenni Optat, emprenedor romà al Maresme' a càrrec d'Isabel Rodà, arqueòloga, Catedràtica de la UAB. A les 20.00 h al Museu Arxiu.

Aquí podeu trobar el programa detallat de tot el festival.