Un hotel fantasmagòric que ocupava les dues plantes de l'edifici de Les Escoles de can Pons va ser l'escenari del passatge del terror que, un any més, van organitzar el Centre Obert i el Servei de Joventut de Vilassar de Dalt.

">

La Castanyada Terrorífica reuneix 200 persones a Les Escoles

Última revisió 12-02-2021 15:27
03/11/2016

castanyada terroríficaUn hotel fantasmagòric que ocupava les dues plantes de l'edifici de Les Escoles de can Pons va ser l'escenari del passatge del terror que, un any més, van organitzar el Centre Obert i el Servei de Joventut de Vilassar de Dalt.

El Centre Obert i el Servei de Joventut van organitzar, un any més, la Castanyada terrorífica a les instal·lacions de Les Escoles, a Can Pons.

castanyada terrorífica

castanyada terrorífica

Durant la tarda del divendres 28 d'octubre unes 200 persones, entre infants, joves i famílies, van participar en el passatge del terror. Aquest any, l'edifici de Can Pons es va convertir en un hotel fantasmagòric i el recorregut, a diferencia de l'any passat, ocupava les dues plantes de l'equipament. L'activitat, ja consolidada per aquestes dates, va comptar, a part de l'equip d'educadors, amb la col·laboració d'11 voluntaris, entre ells, joves del municipi que van estar treballant en la preparació i realització del passatge per a que finalment, l'activitat fos tot un èxit.