L'Ajuntament de Vilassar de Dalt i Bankia han signat, aquest divendres, un conveni de col•laboració per la cessió de les sis cases del Ravalet per a lloguer assequible.

">

Acord de l'Ajuntament amb Bankia per la cessió de les cases del Ravalet

Última revisió 12-02-2021 15:27
28/10/2016

RavaletL'Ajuntament de Vilassar de Dalt i Bankia han signat, aquest divendres, un conveni de col•laboració per la cessió de les sis cases del Ravalet per a lloguer assequible.

Després de l'acord de dació en pagament segons el qual les cases del Ravalet passaven a ser propietat de Bankia, l'Ajuntament i l'entitat financera han arribat a un acord per la cessió d'aquests habitatges que es convertiran en habitatges temporals per a famílies en risc d'exclusió.

Bankia

Bankia

El conveni estableix que al solar, propietat de Bankia, s'hi hauran de construïr dotze pisos qualificats d'habitatge protegit. Mentre això no es produeixi, el text acorda que l'entitat bancària cedirà les cases al consistori per destinar-les a famílies amb dificultats econòmiques. Aquest acord permetrà atendre situacions d'urgència i emergència social lligades a problemes d'habitatge, donant cobertura, sobretot, a famílies pendents de desnonaments o en situacions d'emergència habitacional.

L'Ajuntament calcula que totes sis cases estaran ocupades al llarg dels propers 10 dies.