Aquest dilluns al matí s'ha retirat la torre d'electricitat situada al carrer Lluís Companys i que obstaculitzava el pas dels vehicles a la zona. Aquesta actuació s'emmarca en els treballs que Endesa i l'Ajuntament estan duent a terme per finalitzar les obres del polígon.

">

Es retira la torre del Polígon industrial Riera de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:27
24/10/2016

Torre endesaAquest dilluns al matí s'ha retirat la torre d'electricitat situada al carrer Lluís Companys i que obstaculitzava el pas dels vehicles a la zona. Aquesta actuació s'emmarca en els treballs que Endesa i l'Ajuntament estan duent a terme per finalitzar les obres del polígon.

Finalment, aquest dilluns al matí, operaris d'Endesa han enretirat la torre elèctrica situada al bell mig del carrer Lluís Companys, al polígon industrial PP12 Riera de Vilassar. Ja fa mesos l'Ajuntament va avançar la inversió necessària de les darreres obres d'electrificació que han de comportar, en els pròxims dos mesos, la definitiva finalització de les obres d'aquest polígon després de gairebé 10 anys de bloqueig degut a la crisi econòmica.

Torre endesa

Al mateix temps, també aquest dilluns, la secretaria general de l'Ajuntament, Viserma i els Serveis al Territori han estat reunits amb responsables d'Endesa per preparar els treballs que es realitzaran al polígon properament. Si bé el desmuntatge de la torre és l'element més singular, a curt termini també es desmuntarà tot el sistema aeri elèctric, es garantirà la connexió elèctrica amb Vilassar de Mar i es procedirà a netejar la via pública i a requerir els propietaris la neteja de les seves pròpies parcel·les.

Tot aquest procés acabarà amb la recepció definitiva del polígon a l'ajuntament, fet que comportarà que es pugui comercialitzar sense obstacles de cap mena.