Arriba una nova edició de la Fira del Bolet

Última revisió 12-02-2021 15:27
18/10/2016

Els Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt ja tenen a punt una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura per aquest proper cap de setmana. Com ja és habitual, la mostra de les diferents espècies de bolets, el tastet i la fira de tardor ompliran el Museu i el carrer Marquès de Barberà.

Dissabte 22

De 10 a 14 h: Surt al bosc i col·labora amb la mostra de bolets. Aneu a buscar bolets i porteu fins a tres exemplars de la mateixa espècie, així contribuïm al manteniment del bosc. Al Museu els classificaran i els incorporaran a la Mostra de bolets.

De 18 a 21 h: XXVII Mostra de bolets al Museu. Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals característiques classificades pels Amics dels Bolets i col·laboradors.

A les 19 h i 19.30 h: Visita comentada a la Mostra de bolets. De la mà de l'especialista local Manel Monjonell coneixerem les principals espècies presents a la mostra.

De 18 a 21.00 h: Tastet de bolets al pati del museu. Degustació d'una cassoleta de bolets amb botifarra esparracada.

Diumenge 23

Tot el dia: XXVII Mostra de bolets i Fira del Bolet i la natura. Parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria, embotits de bolets, melmelades i patès de bolets.

Lliurament del Bolet d'Or. Degustació de bolets amb botifarra esparracada.

Podeu consultar el programa de la Fira del Bolet aquí: