Després d'omplir el Gran Teatre del Liceu aquest 9 d'octubre, els The Gospel Viu Choir arriben dissabte a La Massa en un concert solidari dins els actes del Dia mundial del càncer de mama.

">

Reload, till the end, el nou espectacle de Gospel Viu, al Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:27
13/10/2016

gospel viuDesprés d'omplir el Gran Teatre del Liceu aquest 9 d'octubre, els The Gospel Viu Choir arriben dissabte a La Massa en un concert solidari dins els actes del Dia mundial del càncer de mama.

L'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer impulsa aquest concert amb un dels cors referents del Gòspel al nostre país. TGV és una formació amb més de 60 cantants acompanyats per cinc músics i un FreeStyle Dancer en directe. Des del 2004 han estat dirigits pel músic i compositor Moisès Sala.

Reload, l'espectacle que portaran dissabte a Vilassar, representa un pas més enllà en el gospel més contemporani i actual. Amb aquest nou espectacle la formació segueix el seu creixement vital caracteritzat per un ritme més intens, trepidant i pel funky més electritzant i frenètic del millor gospel urbà del moment. Un nou gospel, innovador, trencador, divers, vital i atractiu. TGV arriben a Vilassar després d'omplir, el passat diumenge, el Gran Teatre del Liceu.

Encara queden algunes entrades pel concert solidari de dissabte que es poden comprar al web del Teatre La Massa i a can Baylach.