Una cantant en directe posant veu al tema You shook me all night long d'ACDC. Aquest va ser l'especacular inici de l'Akelarre 2015 dels Diabòlics Anònims, un akelarre que, com sempre, va satiritzar sobre l'actualitat del poble en el versot. La mateixa cantant va ser l'encarregada de llegir el d'enguany que va tenir en les eleccions i els partirs municipals els seus principals objectius.

">

Les eleccions i els partits municipals, diana del versot dels Diabòlics Anònims

Última revisió 12-02-2021 15:28
04/05/2015

akelarre 2015Una cantant en directe posant veu al tema You shook me all night long d'ACDC. Aquest va ser l'especacular inici de l'Akelarre 2015 dels Diabòlics Anònims, un akelarre que, com sempre, va satiritzar sobre l'actualitat del poble en el versot. La mateixa cantant va ser l'encarregada de llegir el d'enguany que va tenir en les eleccions i els partirs municipals els seus principals objectius.

akelarre 2015

Akelarre 2015

Després de l'espectacular obertura i el tradicional discurs, els Diabòlics van encentre la Plaça de la Vila per mitjà d'un diable que va baixar per la façana de l'ajuntament des del terrat. A partir de llavors, les espurnes i els petards es van apoderar de l'espai i els més valents van poder acompanyar els diables en les seves danses per tota la plaça. L'akelarre va acabar amb una encesa conjunta de les colles participants, els Diabòlics Anònims, els Peluts de Foc de Cabrils i els Diables del Vi d'Alella; i un castell de focs. 

Akelarre 2015 Akelarre 2015

Akelarre 2015 Akelarre 2015