Més de 80 propostes per donar a conèixer el món del vi conformen el programa del Vi+, un esdeveniment sorgit a iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que s'allargarà durant tot el mes d'octubre.

">

Engega el Vi+, el mes de la DO Alella

Última revisió 12-02-2021 15:28
04/10/2016

Vi+Més de 80 propostes per donar a conèixer el món del vi conformen el programa del Vi+, un esdeveniment sorgit a iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que s'allargarà durant tot el mes d'octubre.

La major part dels 23 municipis que conformen el Consorci de la DO Alella, des de Badalona a Llinars, passant pels municipis maresmencs d'Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Masnou, Òrrius, Premià de Mar, Sant Pol, Teià, Tiana i Vilassar de Dalt, participen del Vi+, un programa amb més de 80 propostes per a tots els gustos amb el món del vi com a comú denominador.

Entre les activitats del Vi+ hi ha presentacions de vins, visites a cellers, tastos dirigits, menús gastronòmics, jornades de debat, propostes de música, teatre i literatura maridades amb vi, esdeveniments esportius, rutes patrimonials i sortides guiades a la natura entre d'altres. Vilassar de Dalt hi participa amb una ruta patrimonial aquest diumenge 9 d'octubre en què es podran descobrir espais com els Forns Romans de La Fornaca o el Museu Arxiu i que acabarà amb un tast de vins. Vilassar també proposa l'espectacle El Sommelier amb Fermí Fernández que es podrà veure al Casal Popular el dia 29 d'octubre. Les entrades per aquest espectacle són gratuïtes i es poden recollir a l'edifici de can Robinat.

El Vi+ es va presentar el dijous 29 d'octubre en un acte al Palau Robert de Barcelona amb una xerrada de la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda i una degustació de vins de la DO Alella.

Vi+

Tota la informació del Vi+, clicant aquí.