Diables i diablons van reunir desenes de vilassarenques i vilassarencs pels carrers de la vila per seguir els dos correfocs de la Festa Major dels Sants Genís.

">

Petits i grans cremen Vilassar en els dos correfocs de la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:28
29/08/2016

CorrefocDiables i diablons van reunir desenes de vilassarenques i vilassarencs pels carrers de la vila per seguir els dos correfocs de la Festa Major dels Sants Genís.

La nit de divendres 26 d'agost van ser els petits. Els Diablons Anònims, colla formada per nens i nenes d'entre 10 i 16 anys, van recórrer Vilassar des de l'Estrella i fins a la Riera Salvet. El foc i les guspires van ser els protagonistes d'un correfoc especialment pensat per al públic familiar i que també va comptar amb la participació dels Diables del Most d'Alella.

Correfoc infantil Correfoc infantil

Dissabte a la nit, els Diabòlics Anònims i els tabalers, acompanyats dels Diables del Vi d'Alella i els Peluts de Foc de Cabrils, van ser els encarregats d'encendre la nit. Des de la Plaça de la Tela i amb un recorregut renovat ple de racons i carrers estrets, els diables van convertir Vilassar en un infern per una estona. Un infern que va acabar amb un espectacular final al Parc de can Rafart, amb castell de focs inclòs.

Correfoc Correfoc

Correfoc Correfoc

Correfoc Correfoc