Aquest dijous, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es va presentar públicament el nou capgròs de Vilassar de Dalt, en Salvador Riera, en un acte que va marcar l’inici de la Festa dels Sants Màrtirs.

">

En Salvador Riera és el nou personatge de la Festa dels Sants Màrtirs

Última revisió 12-02-2021 15:28
24/04/2015

Salvador RieraAquest dijous, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es va presentar públicament el nou capgròs de Vilassar de Dalt, en Salvador Riera, en un acte que va marcar l’inici de la Festa dels Sants Màrtirs.

El nou personatge de la festa és un capgròs que representa el vilassarenc Salvador Riera. Aquest vilassarenc va portar les Relíquies dels Sants Màrtirs fins a Vilassar de Dalt, l’any 1614 i des d’aquest any serà una de les figures destacades de la Festa Major de primavera.

Salvador Riera

Salvador Riera

En el mateix acte, en Salvador Riera, l’alcalde, Xavier Godàs i el regidor de Festes, Joan Adell, van presentar el cartell de la Festa Major i les principals novetats del programa i van convocar a tots els vilassarencs pel proper dimarts, 28 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la placeta Barbarà, per donar inici a tots aquests dies de festa!

El capgròs, que va agradar molt a tothom, és obra d'en Jordi Grau, del Taller Drac Petit.