Un sopar a la fresca i una cercavila nocturna amb els gegants van omplir el parc de can Rafart i els carrers de la Vila la nit de dijous. La Colla de Geganters va preparar la “Nit de gegants” amb l'objectiu de trobar la Genisa i en Pere Màrtir, la parella de gegants que s'havien perdut!

">

Una cercavila gegant per trobar la Genisa i en Pere Màrtir

Última revisió 12-02-2021 15:28
26/08/2016

Nit de gegantsUn sopar a la fresca i una cercavila nocturna amb els gegants van omplir el parc de can Rafart i els carrers de la Vila la nit de dijous. La Colla de Geganters va preparar la “Nit de gegants” amb l'objectiu de trobar la Genisa i en Pere Màrtir, la parella de gegants que s'havien perdut!

Centenars de persones van participar, dijous a la nit, a la “Nit de gegants” que va començar al parc de can Rafart amb un sopar a la fresca on es podia degustar un bon plat de “moje” i botifarra amb cansalada.

Nit de gegants

Nit de gegants

Un cop acabat el sopar, un grup de xaranga encapçalava la gran cercavila que havia de trobar la parella de gegants perduts, la Genisa i en Pere Màrtir, i que finalment es van poder localitzar davant la biblioteca de can Manyer. 

Nit de gegants

Nit de gegants

Nit de gegants

Nit de gegants

Ja amb els gegants al capdavant, la cercavila va continuar pels carrers de la vila amb un munt de sorpreses per a tots els participants. Pilotes gegants volant pels aires, pluja de confetti, llums de colors, flashos... Tot plegat va fer ballar i cantar a gran i petits a ritme de la xaranga fins a la plaça de la Vila.

La nit va continuar amb la música dels En Quarantena, un grup format per joves de Vilassar i de pobles veïns i la DJ sesion a càrrec de joves locals.